Skip to content

Webteksten laten schrijven

Is het schrijven van teksten écht niet jouw ding? Krijg je stress van het idee dat je wekelijks nieuwe teksten zou moeten schrijven en schuif je deze taak het liefst af op een van je medewerkers? Of schiet deze taak er gewoon bij in, omdat je het te druk hebt met je eigen werkzaamheden?

Teksten schrijven is nu eenmaal niet ieders favoriete bezigheid. Je vindt het fantastisch of je hebt er helemaal niets mee. En precies daar kom ik in beeld! Als tekstschrijver in Lisse werk ik met opdrachtgevers verspreid door het hele land, waardoor afstand nooit een probleem is.

Mogelijkheden

Title

Subtitle

$100/per month
Feature #1
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2

Title

Subtitle

$100/per month
Feature #1
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2

Title

Subtitle

$100/per month
Feature #1
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2

Waarom kiezen voor Emerald Writing?

Teksten

Foutloos, SEO-proof, doelgroep gericht, wervend, commercieel, informatief of ter ontspanning. Nederlands, Engels, you name it!

Divers aanbod

Van webteksten naar een interview in een magazine, persberichten, flyers of blogs; ik schrijf ze met liefde voor je! Liever je eigen tekst laten controleren op structuur en spelling? Ook geen probleem!

Kwaliteit

Ik werk nauwkeurig, gestructureerd, volgens een strakke planning en kom altijd mijn afspraken na. Tegelijkertijd ben ik flexibel en denk graag met jou en jouw bedrijf mee!

Wat wil je je klanten laten weten?

Met je mapje van de Kamer van Koophandel onder je arm loop je na het registreren van je bedrijf het kantoor uit en kun je nu echt van start. Daar hoort een goede website bij die gevonden wordt door jouw potentiële klanten. Je schakelt een webdesigner in en laat een prachtige site ontwikkelen, maar wat wil je je klanten hier laten weten?

Jouw brand identity

Samen gaan we aan de slag om jouw website te vullen met informatie die pakkend, persoonlijk en commercieel is. Ruimte opvullen, daar doen we niet aan! We zorgen er samen voor dat jouw website volledig past bij jouw brand identity en dat de teksten jouw doelgroep aanspreken.

Laat je webteksten verzorgen door Emerald Writing, zodat je zeker weet dat ze pakkend én SEO-proof zijn. Zo staat jouw website als een huis en weten jouw klanten je te vinden.

Reviews

Een half jaar geleden ben ik gaan samenwerken met Esmee en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Esmee levert sterke teksten, komt afspraken na en staat open voor feedback. Fijne communicatie en snel schakelen als dat nodig is. Een zeer prettige samenwerking.
VYZUAL
Ik werk inmiddels een jaar samen met Esmée en dit bevalt uitstekend. Esmée levert sterke content en is stipt wat betreft het nakomen van haar afspraken.
DB Online Marketing
DB Online Marketing