Skip to content

Redigeren van teksten

“Leuk dat jij lekker kan schrijven, maar hoe kun jij nou over mijn business schrijven?” Goeie vraag! Veel ondernemers twijfelen of ik hun verhaal wel op papier kan krijgen, precies zoals zij dat willen. Jij kunt als beste vertellen waar jouw bedrijf voor staat, hoe je te werk gaat en wat jouw kracht is. Er zijn veel ondernemers die graag zelf de touwtjes in handen houden. Logisch natuurlijk, want bijna alle ondernemers zijn er nu eenmaal heerlijk eigenwijs. Je bent niet voor niets voor jezelf gestart. Hoe kan ik er dan toch voor zorgen dat jouw tekst persoonlijk blijft, vindbaar wordt én een plezier om te lezen is?

Mogelijkheden

Title

Subtitle

$100/per month
Feature #1
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2

Title

Subtitle

$100/per month
Feature #1
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2

Title

Subtitle

$100/per month
Feature #1
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2
Feature #2

Waarom kiezen voor Emerald Writing?

Teksten

Foutloos, SEO-proof, doelgroep gericht, wervend, commercieel, informatief of ter ontspanning. Nederlands, Engels, you name it!

Divers aanbod

Van webteksten naar een interview in een magazine, persberichten, flyers of blogs; ik schrijf ze met liefde voor je! Liever je eigen tekst laten controleren op structuur en spelling? Ook geen probleem!

Kwaliteit

Ik werk nauwkeurig, gestructureerd, volgens een strakke planning en kom altijd mijn afspraken na. Tegelijkertijd ben ik flexibel en denk graag met jou en jouw bedrijf mee!

Persoonlijk

“Leuk dat jij lekker kan schrijven, maar hoe kun jij nou over mijn business schrijven?” Goeie vraag! Veel ondernemers twijfelen of ik hun verhaal wel op papier kan krijgen, precies zoals zij dat willen. Jij kunt als beste vertellen waar jouw bedrijf voor staat, hoe je te werk gaat en wat jouw kracht is. Er zijn veel ondernemers die graag zelf de touwtjes in handen houden. Logisch natuurlijk, want bijna alle ondernemers zijn er nu eenmaal heerlijk eigenwijs. Je bent niet voor niets voor jezelf gestart. Hoe kan ik er dan toch voor zorgen dat jouw tekst persoonlijk blijft, vindbaar wordt én een plezier om te lezen is?

Creativiteit

Lever je teksten bij mij aan en ik kijk er met een kritisch oog naar. Soms mis je nét dat ene, persoonlijke sausje waardoor jouw tekst nog veel aantrekkelijker wordt om te lezen. Ik filter niet alleen de typfoutjes eruit, maar zorg er ook voor dat het makkelijk wegleest. Met wat creativiteit kun je veel meer tot de verbeelding spreken, waardoor lezers direct een gevoel bij jou en je bedrijf krijgen. Dat is natuurlijk wat je wilt bereiken! Uiteindelijk lever ik je een SEO-tekst aan welke goed vindbaar is voor zoekmachines. Zo is de tekst helemaal naar jouw smaak én weet je zeker dat deze gelezen wordt.

Reviews

Een half jaar geleden ben ik gaan samenwerken met Esmee en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Esmee levert sterke teksten, komt afspraken na en staat open voor feedback. Fijne communicatie en snel schakelen als dat nodig is. Een zeer prettige samenwerking.
VYZUAL
Ik werk inmiddels een jaar samen met Esmée en dit bevalt uitstekend. Esmée levert sterke content en is stipt wat betreft het nakomen van haar afspraken.
DB Online Marketing
DB Online Marketing