Skip to content

Projecten en opdrachtgevers

Wekelijks ga ik aan de slag voor mijn vaste opdrachtgevers. Ik heb altijd nog ruimte voor extra uitdagingen, dus neem gerust contact met mij op!

Voor twee kantoren van Geurts Makelaars schrijf ik de wervende Funda-teksten op vaste basis.

Vyzual is een branding agency op het gebied van huisstijl, grafisch vormgeving, foto, video, website, webshop, SEO en social media. Ik verzorg wekelijks alle blogs voor haar vaste klanten en schrijf webteksten voor nieuwe klanten.

Voor een half jaar heb ik de redactie van Eigen Huis & Tuin ondersteund, waarbij ik mij voornamelijk heb ontfermd over de branded content. Hier schreef ik artikelen voor vaste partners van het programma, welke vervolgens gepubliceerd werden op de website. Ik monitorde de online resultaten en maakte deze inzichtelijk voor de partners. Daarnaast schreef ik ook meerdere inspiratieartikelen per week over een divers aantal onderwerpen voor de website.

Voor DB Marketing schrijf ik maandelijks tientallen branded blogposts voor diverse sites. Een greep uit de merken: Plantsome, Karwei, Gamma, Greenchoice, ABN Amro, Bloompost, Koffietijd.

Bij het online ondernemersmagazine Onderneem In ben ik onderdeel van de vaste redactie van regio Zuid-Kennemerland. In een team van drie tekstschrijvers maken wij verhalen over de passies, kernwaarden en innovaties van ondernemers uit de regio. Lees hier de laatste editie.

Voor een positief initiatief van Talpa ben ik een half jaar content coördinator geweest. Op DeDag.nl heeft het team afgeteld naar 'De Dag Dat Het Weer Mag' na het coronatijdperk. Positiviteit was key in elk nieuwsitem, om zo een tegengeluid te bieden in de golf van negativiteit en beperkingen in het dagelijks leven.

Vernieuwing van je website is soms hard nodig. Wanneer je merkt dat je site niet meer helemaal bij je identiteit past, is er werk aan de winkel. De volgende websites heb ik volledig voorzien van tekst en zijn gebouwd door foome.

Coaching a la carte
Van Leeuwen
Heemborgh Makelaars

Voor de Hogeschool Leiden ben ik werkzaam op projectbasis. Ik ondersteun de webredactie in het maken van studentverhalen, waarbij ik de studenten interview over de door hun gekozen studie en hier een artikel van schrijf. Zo krijgen middelbare scholieren een beter idee van de inhoud van de studie, waardoor het maken van een studiekeuze gemakkelijker wordt. Daarnaast heb ik meegewerkt aan het creëren van een magazine dat aan het einde van het eerste kwartaal in 2022 uitgebracht werd.

Voor Gids.tv was ik vaste redacteur van augustus 2020 tot oktober 2021. Deze site is in januari 2021 onderdeel geworden van Talpa Network. Bekijk mijn artikelen hier.

Voor PorteRenee.nl schreef ik tijdelijk 8 artikelen per week over sparen, besparen en allerlei persoonlijke geldzaken. PorteRenee.nl bereikt iedere maand honderdduizenden mensen met tips, tricks, inspiratie en motivatie.

Waarom kiezen voor Emerald Writing?

Teksten

Foutloos, SEO-proof, doelgroep gericht, wervend, commercieel, informatief of ter ontspanning. Nederlands, Engels, you name it!

Divers aanbod

Van webteksten naar een interview in een magazine, persberichten, flyers of blogs; ik schrijf ze met liefde voor je! Liever je eigen tekst laten controleren op structuur en spelling? Ook geen probleem!

Kwaliteit

Ik werk nauwkeurig, gestructureerd, volgens een strakke planning en kom altijd mijn afspraken na. Tegelijkertijd ben ik flexibel en denk graag met jou en jouw bedrijf mee!