Skip to content

Over mij

Mijn moeder is opgeleid tot goudsmid. Toen zij twee dochters kreeg, wilde ze deze graag vernoemen naar haar favoriete edelstenen; de robijn en de smaragd. Zoals je wellicht uit mijn merknaam kunt afleiden, ben ik naar de groene edelsteen vernoemd. De smaragd is niet alleen de steen van de waarheid, maar ook van zelfdiscipline. Nadat ik de conclusie had getrokken dat ik niet tevreden was met waar mijn carrière naartoe ging, heb ik mijzelf bij elkaar geraapt en aan het werk gezet.

Vroeger schreef ik altijd al verhalen, toentertijd nog over mijn knuffels en al hun avonturen, en knipte ik tijdschriften in elkaar. Ik nam interviews af met belangrijke figuren, zoals mijn moeder die net haar momentje me-time in bad had, om deze vervolgens te publiceren in mijn maandelijkse tijdschrift. Kortom, het schrijven zat er al vroeg in.

Zelf ben ik een gedreven, gepassioneerde en hardwerkende mid-twintiger die zich graag inzet voor anderen. Zo is mijn bedrijf tot stand gekomen. Met een masterdiploma in media en een aantal jaar werkervaring in de mediawereld, wilde ik nu graag écht aan de slag! Zonder twijfel stampte ik mijn bedrijf uit de grond en begon een maand later voor mijzelf. Inmiddels heb ik meerdere mooie opdrachtgevers waar ik mij wekelijks voor inzet, maar ik houd graag een plekje vrij. Voor jouw bedrijf, wellicht?

Ik ontzorg je graag in alle geschreven tekst, zodat jij toekomt aan jouw werk. Laten we kennismaken om te zien wat ik voor je kan betekenen!