Skip to content

Ik ben trots! ✨

Ik ben trots

Precies een jaar geleden stond ik met knikkende knietjes voor het KvK-kantoor in Den Haag, klaar om mijn bedrijf officieel in te schrijven.

Ik schreef op LinkedIn: “Na lang twijfelen heb ik de keuze gemaakt om het ondernemerschap te ervaren. In deze bizarre tijd zal dit niet de makkelijkste keuze zijn. Na het horen van succesverhalen van veel bekenden, hoop ik achteraf ook te kunnen zeggen dat dit de beste keuze ooit was!”

En tot nu toe ben ik meer dan tevreden met mijn keuze. Ik heb ervaren hoe het werkleven ook anders kan, namelijk op de manier waarop ík dat wil. Zelf invulling geven aan je volledige week, werken wanneer ik wil, sporten wanneer ik wil en tijd aan familie en vrienden besteden wanneer ík dat wil.

Ik had op 20 augustus 2020 niet verwacht dat dit jaar zo snel voorbij zou vliegen en dat ik het zo naar mijn zin zou hebben, als eigen baas. Ik heb het afgelopen jaar alles een beetje op me af laten komen zonder een concreet plan en tot nu toe ging dat op rolletjes.

Maar nu is het tijd voor een plan. Ik wil concrete doelen gaan stellen voor volgend jaar en ik wil mezelf ontwikkelen. De try-outs zijn voorbij en nu is het tijd voor het echte werk. Mocht je suggesties hebben voor een gave opleiding, workshop of training op het gebied van schrijven of ondernemen; laat het me vooral weten!

Ik heb er zin in!