Skip to content

Emerald Writing is jarig!

Trek de champagne open, want Emerald Writing bestaat 2 jaar! Ik kan bijna niet geloven dat ik al twee jaar mag genieten van eigen baas zijn en de vrijheid die daarbij komt kijken. Wat een geluk! Op het moment van schrijven realiseer ik me hoe snel de tijd is gegaan en hoe enorm veel ik heb geleerd de afgelopen twee jaar.

Ik schreef vorig jaar op deze datum een vergelijkbare tekst, waarin ik vertelde dat ik het eerste jaar nog een beetje aan het fladderen was. Het tweede jaar van mijn onderneming zou draaien om groei, professionalisering en ‘het echte werk’. En dat heb ik geweten!

Tijdens het tweede jaar

Het afgelopen jaar heb ik een schrijverstraining gevolgd om mijn skills en kennis nóg meer te ontwikkelen, heb ik me aangesloten bij een netwerkclub en heb ik ontzettend veel leuke mensen mogen ontmoeten. Waar ik twee jaar geleden een week wakker lag van het idee van een netwerkborrel, is dat inmiddels nog maar een halve nacht. (😉) Vooruitgang!

Elke ondernemer die ik spreek deelt mijn gedachte: “Ik ga nooit meer terug in loondienst!” Dit zeg je natuurlijk met een knipoog, want zeg nooit nooit. Maar als ik mag kiezen, dan stel ik overstappen naar een baan in loondienst liever uit. Zo kan ik nog lang van dit avontuur genieten, mezelf ontwikkelen, doorgroeien en nóg meer voordelen ontdekken van eigen baas zijn.

Wat ik het aankomende jaar ga doen? Geen idee! Er is werk genoeg en ik ga vooral op zoek naar opdrachten waar ik energie van krijg. Heb je een mooie opdracht voor mij? Laat het me vooral weten!