Skip to content

Een frisse start

Er staat me een spannende week te wachten! Deze week begin ik voor twee nieuwe opdrachtgevers en daarnaast ga ik ook even koffie drinken bij de KvK.

Een nieuwe fase breekt aan, namelijk die van zelfstandig ondernemen. Ik voelde altijd een beetje aversie tegen zelfstandig ondernemers. Een hoop blabla, netwerkborrels en ‘iedereen kennen’. Inmiddels is dat wel anders, nu ik de voordelen en vooral ontzettend leuke kant van zelf ondernemen leer kennen. De vrijheid van werken wanneer, waar en voor wie je wilt! Hoe leuk is ’t om je in te zetten voor partijen die je echt interesseren en verder wilt helpen?!

Na lang twijfelen heb ik de keuze gemaakt om het ondernemerschap te ervaren. In deze bizarre tijd zal dit niet de makkelijkste keuze zijn. Na het horen van succesverhalen van veel bekenden, hoop ik achteraf ook te kunnen zeggen dat dit de beste keuze ooit was!

Dus wat ga ik nou doen? Ik ga aan de slag als freelance schrijfster! Schrijven, woordspelingen en scherpe teksten maken is wat ik het allerliefste doe. Heb jij hulp nodig met je webteksten, invulling van flyers, interviews, advertorials of een andere tekstuele uitdaging? Ik sta klaar met pen, papier, toetsenbord en een bak energie!