Skip to content

Blogs laten schrijven

Hee ondernemer!

Schuif jij je eigen online vertegenwoordiging steeds voor je uit? Bloggen voor je eigen website en berichten op socials plaatsen, je komt er steeds maar niet aan toe. Inmiddels heb je een vast moment geprikt in je agenda om aan je eigen website en zichtbaarheid te werken, maar steeds komt er een betaalde klus tussendoor. Dat pak je natuurlijk liever op, want betaald werk gaat nu eenmaal voor. Zo blijf je wekenlang je agendapunt negeren, totdat je je realiseert dat je al twee maanden nergens iets gepost hebt…

Irritant!

Dat moet anders, maar hoe?

Mogelijkheden

Comfort

150/per maand
1 blog met één feedbackronde
Zoekwoordenonderzoek
SEO-optimalisatie
Doorplaatsing op één social platform
Per maand opzegbaar

Doorpakken

250/per maand
2 blogs met één feedbackronde
Zoekwoordenonderzoek
SEO-optimalisatie
Doorplaatsing op één social platform
Per maand opzegbaar

Altijd zichtbaar

450/per maand
Elke week een nieuwe blog
Een feedbackronde per week
Zoekwoordenonderzoek
SEO-optimalisatie
Doorplaatsing op twee social platformen
Maandelijks overleg per videocall
Per kwartaal opzegbaar

Online zichtbaarheid vergroten

Wil jij meer online zichtbaarheid en heb jij veel informatie te bieden aan je klanten? Dan moeten we samen eens gaan brainstormen over het schrijven van blogs. Ik hoor je denken: “Blogs zijn toch niet meer van deze tijd?” Het tegendeel is waar. Bloggen is nog steeds erg relevant en een van de makkelijkste manieren om de aandacht te trekken van zoekmachines als Google. Je kunt namelijk steeds nieuwe content toevoegen aan je website, waardoor je een signaal afgeeft dat jij een actieve informatiebron bent.

Daarnaast kun je blogs gebruiken als tool om online zichtbaarheid te creëren via social media. Zo kun je jouw blogs op LinkedIn of Facebook posten, waardoor je jouw publiek er weer even aan herinnert dat je bestaat. Doe je dit op een vaste basis, dan blijf je vers in het geheugen van jouw (potentiële) klanten en word jij sneller gebeld als ze je nodig hebben. Kortom, wanneer wil je beginnen met bloggen?

Regelmatig blogs schrijven

Bloggen kun je het beste regelmatig doen, maar soms is het lastig om bij te houden. Heb je blogs nodig voor je eigen website of heb je meerdere klanten die je graag blogs zou willen aanbieden? Samen met jou en jouw klanten bedenken we onderwerpen voor de blogs en deze kan ik je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks aanleveren. Door het aan mij over te laten ben je ervan verzekerd dat deze belangrijke taak niet vergeten wordt.

Wat als ik ervoor kan zorgen dat jij hier helemaal niet mee bezig hoeft te zijn? Maandelijks verzorg ik een aantal blogs voor jou en zorg ervoor dat deze op de gewenste sociale platformen worden doorgeplaatst. Zo blijf jij zichtbaar voor je doelgroep, voeg je waardevolle content toe op allerlei kanalen en boost je jouw vindbaarheid in Google. Klinkt goed, toch?

Wat krijg jij hiervoor terug?

  • Zichtbaarheid! Door zichtbaar te blijven denken mensen als eerste aan jou als ze iets nodig hebben.
  • Verbeterde positie in Google, want door actief bij te dragen aan jouw website krijg je bonuspunten. (Hoger in Google = meer klanten die jou vinden)
  • Een heldere contentplanning, waarbij we samen onderwerpen bedenken voor de blogs die jouw klanten daadwerkelijk willen lezen. (Waardevolle info = bonuspunten in Google = meer klanten)

Waarom kiezen voor Emerald Writing?

Teksten

Foutloos, SEO-proof, doelgroep gericht, wervend, commercieel, informatief of ter ontspanning. Nederlands, Engels, you name it!

Divers aanbod

Van webteksten naar een interview in een magazine, persberichten, flyers of blogs; ik schrijf ze met liefde voor je! Liever je eigen tekst laten controleren op structuur en spelling? Ook geen probleem!

Kwaliteit

Ik werk nauwkeurig, gestructureerd, volgens een strakke planning en kom altijd mijn afspraken na. Tegelijkertijd ben ik flexibel en denk graag met jou en jouw bedrijf mee!

Reviews

Een half jaar geleden ben ik gaan samenwerken met Esmee en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Esmee levert sterke teksten, komt afspraken na en staat open voor feedback. Fijne communicatie en snel schakelen als dat nodig is. Een zeer prettige samenwerking.
VYZUAL
Ik werk inmiddels een jaar samen met Esmée en dit bevalt uitstekend. Esmée levert sterke content en is stipt wat betreft het nakomen van haar afspraken.
DB Online Marketing
DB Online Marketing
Op onze zoektocht naar een nieuwe tekstschrijfster voor ons online ondernemersmagazine, kwamen we in contact met Esmée. In het eerste gesprek was het al duidelijk, Esmée neemt haar werk serieus en neemt geen genoegen met half werk. De teksten die ze heeft afgeleverd waren daar het bewijs van. Esmée, is helder in haar communicatie. Op naar de volgende schrijfopdrachten!
Henk van de Wall
OnderneemIn
Esmée werkt fijn en snel. Wij zetten per week een hoop woningen online waar Esmée de tekst van voorziet. Als wij de documenten aanleveren hebben wij het altijd snel weer terug, ook last minute is mogelijk. Communicatie is zeer fijn en vlot. We zijn erg blij met de samenwerking.
Francis Duyvestijn-Onderwater
Media Specialist Geurts Makelaars
Emerald Writing, oftewel Esmée, is een kundige tekstschrijver met een zeer proactieve houding. Naast dat er goed wordt meegedacht en ervaringen worden ingezet om teksten beter te maken, wordt er ook snel en nauwkeurig gewerkt. Esmée is een betrouwbare tekstschrijver die je er absoluut goed bij kan hebben, als je behoefte hebt aan een goede, communicatief sterke tekstschrijver met oog voor detail.
Raisa van der Meer
Hogeschool Leiden
Esmée werkt lekker snel, heeft een groot inlevingsvermogen en heeft veel interesse in mijn bedrijf getoond. Ze levert goede teksten die makkelijk leesbaar zijn. Dit was precies wat mijn site nodig had!
Henriëtte van den Anker
De Lekkerste Koffieboon